onsdag 18 februari 2015

Svenska judar överger städer samtidigt som myndigheterna ger plats för radikala muslimer

Klistrat från: Stoppa Bojkott Mot Israel

"Svenska judar överger städer samtidigt som myndigheterna ger plats för radikala muslimer"
- Av Ben Shaphiro
I efterdyningarna av mordet på en man vid Köpenhamns synagoga, medlem av en fredens religion, sa Israels premiärminister Benjamin Netanyahu, "Denna våg av attacker väntas fortsätta. Judar förtjänar trygghet i alla länder, men vi säger till våra judiska bröder och systrar; Israel är ditt hem." Den ryske emigranten Natan Sharansky bekräftade Netanyahus uttalande med "Det finns ingen framtid för judarna i Västeuropa."
Som svar, ropade europeiska ledare ner Netanyahu. "Vi vet att det finns tvivel, frågor inom (den judiska) gemenskapen", sade Frankrikes president Francois Hollande, som valdes med över 93 procent av de muslimska rösterna. "Jag kommer inte bara låta det som sades i Israel passera vilket leder människor att tro att judar inte längre har en plats i Europa och Frankrike i synnerhet." Samma vecka, sprutmålades hundratals judiska gravstenar i östra Frankrike.
Utan tvekan kommer europeiska antisemiter hävda att Netanyahus kommentarer visar helt enkelt varför Europa måste tvinga bort sina judar eftersom Israel bara är så hemskt. Det är åtminstone vad en tysk domstol i staden Wuppertal kom fram till efter att ha dömt två tyska palestinier för att sätta eld på en synagoga. Domstolen i Wuppertal konstaterade att männen helt enkelt försökte föra "uppmärksamhet till konflikten i Gaza." Med andra ord är det rätt att ge sig på judar på grund av Israel.
Men det är just det omvända som är sant: Israel är ett rättvist spel eftersom den är judisk. Detta är den smutsiga lilla hemligheten av anti-israelisk policy: Den är nästan helt antisemitisk. Det är därför som muslimer attackerade judiska synagogor i Paris under kriget i Gaza eftersom Israel är en stand-in för judarna, inte tvärtom.
Var Israel ett muslimskt land skulle resten av världen se det som en ledstjärna av ljus och hopp för framtiden för en hel religion. Eftersom den är judisk inriktar muslimer sig på dess förstörelse och resten av världen irriterar sig över Israels otäcka vana att försöka överleva. Världen hatar Israel för att den är judisk. Den hatar inte judar på grund av Israel. Israel är bara en bekväm ursäkt.
Radikala muslimer slår mot judar i hela världen och förstärker därmed, ironiskt nog, behovet av staten Israel. Deras argument tycks vara att Israel är en onödig judisk nationalistisk cancer och för att bevisa detta argument föreslår de att döda judar över hela planeten och lämnar ingen plats säker för judar - utom i Israel.
Så judarna åker till Israel i stora antal. Europas regeringar kan försöka ta ner Netanyahu för hans förmenta, bryska avvisande av europeisk tolerans, men den förmodade toleransen betyder mindre och mindre när svenska judar överger städer samtidigt som myndigheterna ger plats för radikala muslimer.
Europas regeringar kan fördöma Gazakriget, men judar ser att kriget för vad det var, nämligen en övning i judisk självbevarelsedrift, med européerna som återigen försöker att förhindra sådan självbevarelsedrift.
Till skillnad från européerna fortsätter amerikanerna att stödja Israel eftersom Amerika bygger på judisk-kristna principer. Amerika omfamnar judendomen och därför omfamnas Israel, inte tvärtom.
Formeln är enkel: Älska judar; älska Israel. Hatar judar; hatar Israel. Att kritisera israeliska åtgärder kanske inte är antisemitism men har har en vana att backa dagordningen för antisemiter.
Länk till originaltexten på engelska: http://www.truthrevolt.org/…/israel-problem-or-are-jews-pro….

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar