fredag 30 oktober 2015

Dödliga sjukdomar

Lånat från

Every Kinda People


"Antalet tropiska sjukdomar i södra Europa har ökat under de senaste åren och det är väl dokumenterat. Denguefeber dök upp på Madeira utanför Portugals kust år 2012, och chikungunya kom till Spanien i år.  Malaria har återvänt till Grekland efter att ha eliminerats på 1960-talet, och West Nile-viruset har fått fäste i hela Sydeuropa. Dessa infektioner sprids via myggor som nu finns i regionen. Schistosomiasis, en infektionssjukdom som sprids via sniglar, har just dykt upp på ön Korsika, medan utbrott av opisthorchiasis, en levermask som orsakar cancer i gallan, har upptäckts i Italien."

 Artikeln säger vidare:
     "Vi letar fortfarande efter anledningen till varför södra Europa förvandlats till en “het zon” vad gäller tropiska sjukdomar."

Läsarna uppmanas att tro att den globala uppvärmningen skulle kunna vara den skyldige, trots att det inte har förekommit någon global uppvärmning på 15 år.  Man antyder också att skulden kanske kan sökas i de lamslagna ekonomierna i Sydeuropa.

Förklaringen borde vara alldeles uppenbar för alla - sjukdomarna kommer från den sjuka Tredje Världen:

"Ebola visade sig i Guinea, Sierra Leone och Liberia, delvis därför att hälso- och sjukvårdssystemen i de berörda länderna hade försvagats pga. år av konflikter och folkomflyttningar. Samma kombination ser vi nu i Islamic State-ockuperade områden i Syrien, Irak och Libyen, liksom i Jemen.
     Vi ser redan konsekvenserna av den utdragna Islamic State-ockupationen och den efterföljande likgiltigheten för folkhälsoinsatser på platser som terroristgruppen kontrollerar. Det inkluderar återuppdykandet av sjukdomar som kan förebyggas med vaccin, såsom polio och mässling, men också en dramatisk ökning av leishmaniasis. I Syrien är denna sjukdom känd som "Aleppos onda" på grund av sin förmåga att vanställa ansikten på unga människor. Leishmaniasis är en parasitsjukdom som överförs av sandmyggor. Denguefeber breder också ut sig i Mellanöstern och delar av Nordafrika, medan det dödliga coronaviruset regelbundet dyker upp på den arabiska halvön."

Här är förklaringen!


Varje förnuftig civilisation skulle sätta stopp för denna armé med alla nödvändiga medel.  Men européerna förgås hellre än vara politiskt inkorrekta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar